Vores styrker 2018-01-12T11:17:27+00:00

Der er mange gode grunde til at vælge os som hovedentreprenør. Her er de fire, vi selv vil fremhæve:

UE-
RATING

Vores UE-rating sikrer, at vi stiller med det stærkeste hold

Alle vil have de bedste håndværkere. Vi måler derfor vores underentreprenører på en række punkter:

  • Overholde tidsplan

  • Overholde kontrakten

  • Mangler og afhjælpning

  • Mandskabets kvalitet

  • Rimelig v. ændringsarbejde

  • Anvendelse af Chisa

  • KS/DV

  • Samarbejde/dialog

  • Korrekt fakturering til tiden

Det sikrer en løbende dialog og at vores kreds af underentreprenører alle lever op til det niveau vi forventer og forlanger.

TEKNISK
GENNEMGANG

Vores erfaring og grundighed sikrer en teknisk gennemgang på højeste niveau

Tilbudsfasen:
Strømberg Sahl A/S udfører selv en teknisk gennemgang af projektet i tilbudsfasen, samtidig med at detaljerne granskes af vores dygtige underentreprenører. På den måde sikrer vi, at der sker en grundig afklaring omkring projektet.

Inden byggestart:
Strømberg Sahl A/S afholder projektgennemgangsmøder med rådgiver og hver enkelt underentreprenør, for at sikre en fælles forståelse for byggeprocessen og det ønskede slutresultat.

I løbet af byggeriet:
For at minimerer fejl og mangler samt følgeskader gør vi under byggeprocessen brug af f.eks. Teknologisk Instituttet eller indeklimateknikere. Det tilsikrer at byggeriet og tidsplanen tilpasses de faktiske forhold og byggeriet bliver afleveret til bygherre rettidigt.

PROJEKT-
STYRING

Effektiv projektstyrring er hel centralt i vores dagligdag

Alle projekter har tilknyttet en dedikeret byggeleder plus en projektchef der følger opgaven nøje. Som projektstyringsværktøj bruger vi gerne Chisa (www.chisa.dk), som Strømberg Sahl A/S stiller gratis til rådighed for kunder og vores underentreprenører.

Udover de faste byggemøder, afholder vi en lang række koordineringsmøder. Vores erfaring siger os, at koordineringsmøder er kraftigt medvirkende til en god stemning på pladsen, og sikrer fleksibilitet faggrupperne imellem, der igen betyder fremdrift og rettidig aflevering af hele projektet.

KVALITETS-
SIKRING

Vi har kvalitetssikringen med fra start

Inden byggeriets start, gør vi vores underentreprenører det klart med vigtigheden af en god KS. Byggelederne sørger for mindst en gang om måneden at indsamle KS materiale fra vores underentreprenører, hvilket gøres tilgængeligt for bygherre. Den løbende indsamling af KS materiale sikrer en væsentlig højere kvalitet, end hvis det først indsamles ved byggeriets færdiggørelse.

Vores byggeledere udfører selv en omfattende proces- og slutkontrol af det udførte arbejde.